Bağışıklığın Arka Bahçesi

‘Bilim’in Gerçeklerinden ‘İlim’in Hakikatlerine

 Doç. Dr. Cüneyt Konuralp’in kaleme aldığı Bağışıklığın Arka Bahçesi hayykitap etiketiyle raflarda yerini aldı. 

Bulaşıcı hastalıklar, mutasyon, bağışıklama, bağışıklık sisteminin ayarı ve detoks fonksiyonu, antikorların anlamı, sebep-sonuç ilişkilerinin doğru yorumlanması, bilimsel araştırmaların nasıl yapılması gerektiği ve ayna nöronlar ile ilgili ezber bozan bilgiler…

Mutasyon denilen fenomenin amacı da ne olduğu da anlatılanlardan çok daha farklıdır! Pratikte uygulamada olan bağışıklama yönteminin zararlı olduğu iddiasının arkasında gerçekte ne var? Bu arada antikor seviyesini tespit etmenin bulaşıcı bir hastalıktan korunma ve bağışıklık durumunun tespitinde hiçbir kıymetinin olmadığını biliyor muydunuz?

Ölümcül sandığımız birçok mikrop, zannettiğiniz kadar yıkım/istila gücüne sahip değil! Öyleyse öldüren veya ağır kliniğe yol açan ne? Peki şuna ne dersiniz? İmmün sistemi güçlendirmek çoğu vakada iyi bir şey değil ve hatta zararlı bile olabilir! Bağışıklık sistemininaslında vücudun en güçlü detoks organı olduğunu biliyor muydunuz? Bir de geriye sarıp şu soruyu soralım: Ya bazılarının dediği gibi virüs diye bir mikrop yoksa?

Maske uygulamasının beyindeki ‘Ayna Nöronlar’ ve ‘Yüz Tanıma Sistemi’ üzerindeki etkileri ve bunların sonuçları neler? Bilimsel araştırmalarda kullanılan plasebo ve noseboyu bir kenara bırakın; esas ‘sebo’ya bakın. Peki ama bu sebo da nedir?

Doç. Dr. Cüneyt Konuralp, bu kitapta ‘bilim’in gerçeklerinden ‘ilim’in hakikatlerine bilinmeyen ve üstü örtülen yanlarıyla Bağışıklığın Arka Bahçesi’ni anlatıyor… Pandemi sürecinde söylenmeyenleri deşifre ediyor!

Doç. Dr. Cüneyt Konuralp

1967’de Ankara’da doğdu. Ortaokul ve lise eğitimini Ankara Bahçelievler Deneme Lisesi’nde tamamladı. 1990 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. 1996’da Siyami Ersek Kalp ve Damar Cerrahisi Merkezi’nde Kalp ve Damar Cerrahisi ihtisasını tamamladı. 1996-2000 yılları arasında ABD Texas Heart Institute’te Kalp ve Damar Cerrahisi, Kalp Transplantasyonu ve Mekanik Dolaşım Desteği bölümlerinde Klinik Fellow olarak çalıştı. 2001 yılından itibaren Alternatif ve Tamamlayıcı Tıp konularında yurt içi ve yurt dışında birçok eğitim aldı. Alternatif Tıp ve İntegratif Tıp alanlarında Amerikan Board sertifikaları bulunmaktadır. Yeditepe Üniversitesi’nde Akupunktur eğitimimi tamamlayarak 2009’da Akupunktur Uygulayıcısı oldu. 2018 yılında Kalp ve Damar Cerrahisi Bilim dalında Doçent ünvanını aldı. 19’u uluslararası olmak üzere 24 medikal dernekte üyelik; 12 bilimsel dergide hakem, danışma kurulu üyeliği ve yayın sekreterliği yaptı. Dört kitap bölümü ve 27’si uluslararası olmak üzere 54 bilimsel makale ile literatüre katkıda bulundu. Aort kapak hastalıkları konusunda yeni bir cerrahi yöntemle ilgili in vitro kollektif bir çalışma ile Türk Kalp Vakfı tarafından düzenlenen 2001 Edip Kürklü Tıp Ödülü’nde birinciliğe ve European Association for Cardio-thoracic Surgery tarafından düzenlenen 2001 C. Walton Lillehei Genç Araştırmacı Ödülü’nde ikinciliğe layık görüldü. The World Society of Cardio-Thoracic Surgeons’ın 2002 yılı kongresinde hipertofik kalplerin oksijen ihtiyacı ile ilgili olan bir çalışma ile En İyi Sözlü Sunum ödülünü kazandı. 2003 yılında geliştirdiği, başta koroner anjiyografi olmak üzere her türlü görüntüleme tetkikinin raporlanmasında kullanılabilen Segmental Kodlama Sistemi, Avrupa Patent Organizasyonu tarafından Patent ile koruma altına alınmıştır.

Biyokimya, Embriyoloji, Nöroloji, Psikoloji, Parapsikoloji, Hipnoz, Astroloji, Matematik, Kuantum Fiziği, Kutsal (Sacred) Geometri, Cymatics, Sembolizm, Numeroloji, NLP, Homeopati, Kinesiyoloji, Frekans (Titreşim) ve Enerji Tıbbı, Alman Yeni Tıbbı/Total Biyoloji/Recall Healing/Bio reprogramming gibi konularda detaylı çalışma ve araştırmalar yapmıştır.

Halen İstanbul’daki özel muayenehanesinde çalışmalarına devam etmektedir.

İyi derecede İngilizce bilmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.