SELF HEALING İLAÇSIZ ŞİFA SANATI

SELF HEALING İLAÇSIZ ŞİFA SANATI

Vücuduna Güven, O Kendini İyileştirir. İnsan sahip olduğu özellikleriyle eşsiz bir varlıktır. Ama birçoğumuz şifanın, iyilik halinin, aşkın, yani dışarıda aradığımız her şeyin kendimizde olduğunu unutup, hazinenin üstüne oturup hazine arar.

Her şey aradıklarınızın kendinizde olduğunu fark etmenizle başlayacak. Siz yeter ki kendinize ve içselliğinize doğru bir adım atın ve sonucu görün.

Self Healing, beslenme, yaşam tarzı değişiklikleri, zihinsel dönüşüm ve frekansal tedavilerini kapsayan ve iyileşmenin önündeki engelleri kaldırmayı amaçlayan bir öğretidir.

Bütünsel bir bakış açısıyla hem modern tıbbın avantajlarını kullanır hem de buna ek olarak diğer iyileştirme tekniklerinden faydalanır ve hepsinin ötesinde vücudun kendi iyileşme kapasitesinin aktive olmasını hedefler.

Self Healing – İlaçsız Şifa Sanatı hastalıklardan kurtulmak ve korunmak için, iyileşmeyi farklı bir perspektiften ele alıyor.

Vücudunuzu, metabolizmanızı, hormonlarınızı ve bunların mekanizmalarını inceleyip sorgulayarak farkındalık kazanmanıza yardımcı oluyor.

Bugüne kadar pek ele alınmayan, teşhis ve tedavi sürecinde genellikle göz ardı edilen, neredeyse herkesin maruz kaldığı ‘stres’ ve en yakın dostu ‘kortizol’ hormonunun sizi ve vücudunuzu nasıl ‘esir’ aldığını ortaya koyuyor.

Bu kitabı şu an okumakta olduğunuza göre yenilenmenin vakti gelmiş demektir. Yenilenmek şifayı getirecek ve siz yeni bir ben ile yepyeni bir gerçekliğe adım atacaksınız… Öyleyse, kendisini dinleyip anlayarak ona güvendiğinizde vücudunuzun neler yapabileceğini öğrenmeye, şifaya açılan kapıdan girip hep birlikte iyileşmeye ne dersiniz?

Doç. Dr. Işıl Uzun Çilingir Kimdir?

1977 yılında Gaziantep’te doğdu. 2002 yılında Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. 2003 yılında ‘Tıpta Uzmanlık’ sınavında Türkiye derecesi yaparak 1. tercihi olan İstanbul Tıp Fakültesi’nde Kadın Hastalıkları ve Doğum ihtisasına başladı. 2015 yılında ikinci ihtisası olan Perinatoloji yan dal uzmanlığına başladı. 2018 yılında doçentlik unvanını almaya hak kazandı.

Ulusal ve Uluslararası yüksek etkili birçok dergide çok sayıda makaleleri yayınlanmıştır. Üniversite destekli bilimsel projesini 2018 yılında tamamlamış, proje, alanında dünyanın en önemli dergilerinden Placenta’da yayınlamıştır.

Evli ve iki kız çocuğu annesidir.

İlk kez 2000 yılında tıp fakültesinde pediatri stajında karşılaştığı Prof. Dr. Ahmet Aydın’ı tanımasıyla tıbbi öğretilere, beslenmeye ve hastalıklara karşı bakış açısında köklü değişimler yaşamaya başlamış, ilerleyen yıllarda giderek artan bir biçimde gerçek bir sorgulama ile birlikte beslenme ve hastalıklar ilişkisini irdelemiştir. Yoğun okuma ve eğitimlerin ardından modern tıbbın eksikliklerini sorgularken, iyileşmenin bilinenlerin ötesindeki bağlantılarını aramaya başlamış, bu yönelişle kadim öğretileri, Doğu tıbbını ve tüm şifa metotlarını incelemiştir. Bu derin yolculukta insanın bedenden ibaret olmadığı bilgisi ile ve zihinsel süreçlerin iyileşme ve hastalıklar üzerindeki inanılmaz etkileriyle karşılaşmış, araştırmalarını bu yöne kaydırarak beynin çalışma sistemi ve iyileşme üzerindeki etkilerini aydınlatabilmek için araştırmalar yapmış ve çeşitli eğitimlere katılmıştır.

Yıllar içinde sentezlediği tüm bilgileri, ‘self healing’ adını verdiği dört ayaklı bir sistem haline getirmiş, vücudun mevcut olan ve her türlü iyileşmenin kökeninde bulunan kendini iyileştirme kapasitesinin nasıl aktive olduğunu insanlarla paylaşmaya karar vermiştir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.